Cerita Panas Panas

Cerita Panas Panas

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Cerita Panas Panas - Looking For Love

December 27, 2017 0

Kisah-kisah sentuhan panas sing saiki bisa diakses saka fiksi aneh lan sensitif sing nyenengake antarane kewan sing apik lan rekreasi seks sing ngluwihi kemampuan kreatif. Padha nampani para pelaku usaha kanggo nemu pengalaman urip sing khas.

Sawetara karya seni ing fiksi panas, padha karo 'Story of O' (dening pawongan Perancis Anne Desclos, sing kasedhiya ing ngisor jeneng nominasi Pauline Reage - Inggris rendition disebarake 1965) ora bisa diakses kanthi cepet (sampeyan bisa nemokake liya duplikat tangan). 'Crita O' ana prestasi bisnis sing ageng lan malah entuk hadiah artistik. Sanadyan, ana akeh buku seksual sing bisa diakses saiki. Lamentably, padha bisa menehi tegese nanging tetep sacara rutin karo pemahaman sing kurang mental lan tanpa sikap tenang, praktis tanpa emosi, lan kepenak.

Buku-buku roman panas saiki duwe keluwesan sing nyenengake kanggo nggawe karakter utama. Sawetara iku bener-bener 'praktis', kaya karo cowhog, polisi lan pasukan, nanging uga nduweni minat seksual sing apik tenan. Liyane kalebu energi kreatif lan nyelehake ing ngimpi. Ana plentate saka vampir, werewolves, slayers ngarsane ala lan malah karakter kucing. Wanita iku kerep - nanging ora umum - seneng lan terus-terusan duwe rasa sing luar biasa lan rumangsa kanggo tresno.

Sawetara penulis nulis kanthi produktif ing jinis iki lan ora pengin dadi lumrah, nanging menehi karakter sing bisa ditrapake dening perusers, kaya ing 'Delight Unbound', dening Larissa Ione. Wanita wani iku minangka slayer ala ala karo haus seksual luar biasa sing ditolak dheweke. Lamentably, karakter karo kapentingan paling penting kanggo dheweke iku setan panas!

Lora Leigh liya sing nggawe komposisi lan kemampuan kreatif sing luar biasa. Ing 'The Man Within', wong sing dikarepake dening wanita wani nduweni panggonan kanthi modhifikasi Feline Breed hereditarily sing kepencut wis wedi donya. Ing 'Liable Pleasures' para wanita duwe pasangan bojo utawa wong sing ditentokake saka wong sing mbatalake lan milih "Klub," ing ngendi wong njaba disambut ing kasur.

Sawetara wis ngirim varian liyane crita sing bisa ditrima. Contone, '' Captivated: Erotis Bedtime Cerita Kanggo Wanita 'dening Nancy Madore. Dheweke wis nglumpukake bagean saka crita-crita bocah-bocah sing paling dikenal ing donya dadi akumulasi seksual.

Liyane njaluk sepatu metu saka kasempatan kanggo mbujuk debat. Ing 'Room Bully', dening Trista Russell, novel, dhasar, novel tegang sentimental. Sanadyan, unsur kunci nduweni wanita wani sing diwiwiti kanggo ndeleng kabeh bintang-bintang sing ditampilake lan ditemtokake kanthi semangat karo wong sing wis njupuk sandera!

Ora bakal dikalahake adegan-adegan sing digambarake dening Lorelei James. Ing 'Tied Up, Tied Down', kegiatan iki diputer metu gaya rustler sapi minangka legenda nggunakke tali kanggo njaga juara "disambungake" marang dheweke ora ana hiburan jinis sing ora sopan.

Sentimen panas urip lan makmur, lan uga disenengi dening akeh penggemar sing seneng ngresiki erotika kanthi wektu ngenteni.
Read More